joi, 31 octombrie 2013

Cum functioneaza Reactin?

Crema antirid Reactin are la baza 14 principii care actioneaza in profunzime asupra ridurilor si le reduce semnificativ chiar eliminandu-le pe cele fine. Este foarte important sa stiti ca ridurile nu vor disparea definitiv pentru ca acest lucru nu este posibil dar aceasta crema le umple si netezeste pielea.

Dupa o anumita varsta pielea noastra pierde o parte din substantele care ne ajuta la mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii insa crema Reactin contine exact acele substante pe care noi le pierdem si astfel pielea noastra va fi iar tanara si frumoasa. Siliciul si acidul hialuronic fac parte din constructia corpului nostru insa acestea la un moment dat se reduc si pielea noastra isi pierde din fermitate si elasticitate.

 Reactin contine pe langa aceste doua ingrediente inca 12 care contribuie la netezirea pielii, hidratarea acesteia, reparare si protectie si cel mai important o mentine tanara si frumoasa. Efectul cremei se poate observa inca dupa primele aplicari iar pentru o eficacitate sporita se recomanda si administrarea capsulelor PhysioReactin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu